Veelgestelde Vragen

 1. Binnen welk gebied ben je werkzaam?

  Grofweg binnen een straal van 20 km. om Gorinchem heen. Daarbuiten is uiteraard bespreekbaar, maar komt er een kilometervergoeding bij van € 0,19 per km. Op mijn website staat een overzichtskaartje.

 2. Wat is een kleurscan?

  Ik vergelijk je oog-, huid- en haarkleur met 250 kleurstaaltjes, daar komen 3 exacte kleuren uit. Die voer ik in een softwarepakket in en daar komt een absoluut kloppend kleuradvies uit.

 3. Ik heb al 3 keer een kleuranalyse gedaan en steeds kwam er een ander advies uit, hoe kan dat?

  Ik werk met een kleurvergelijkingssysteem dat gekoppeld is aan een computerprogramma. De uitkomst daarvan is onomstotelijk. GEEN nattevingerwerk met kleurdoeken dus.

 4. Waarom zit er niet direct een make-upadvies bij het kleuradvies?

  Niet iedereen heeft behoefte aan make-upadvies. Bovendien is uit mijn ervaring gebleken dat dat voor veel mensen te veel informatie in één keer is. Nu kun je zelf bepalen of je het wel of niet boekt.

 5. Doe je ook make-overs?

  Ja, dat bied ik op maat aan en altijd na een kleuradvies.

 6. Hoe vaak kun je een kleuradvies doen?

  Twee á drie keer in je leven. Vaak hangt de verandering van kleurindruk samen met je hormoonhuishouding. Als jongvolwassene heb je bijvoorbeeld veel meer kleurpigmenten dan na je 45-ste jaar. Je verliest dan kleur uit je haar, maar ook uit je ogen, wimpers en wenkbrauwen.

 7. Hoe kan ik een kleuradvies boeken?

  Stuur een mail, bel of app naar de gegevens bij het onderdeel contact. Als ik niet opneem ben ik bij een klant. Laat een bericht achter en ik neem z.s.m. contact op.