Over mij

De afwisseling van haarstyling en kleur- en kledingadvies maakt dat ik dit werk met veel plezier doe. Het voordeel voor jou als klant is dat het mijn blik verruimt op beide vakgebieden. Jij kunt daar je voordeel uithalen, al zijn het maar de subtiele veranderingen in je eigen stijl, waardoor je altijd fris gekapt en gekleed gaat.

 

Haarstyling

Het belangrijkste is voor mij de kwaliteit van het haar. Als er geen veerkracht in je haar zit, is het niet aantrekkelijk om naar te kijken. Daarom werk ik met de Dyson Supersonic föhn en andere innovatieve producten. Ik verbind mij niet aan één merk en kies voor het beste van verschillende merken. Ik kan je daarom prima adviseren wat het beste haarproduct voor je op dit moment is. Dit kan je zelf aanschaffen waar je wilt (ik verkoop zelf geen producten).

De kniptechniek, het rekening houden met haarstructuur, haarinplant en schedelvorm. Dit alles heb ik geleerd van mijn vader, Adri de Jongh, een bekende en toonaangevende tophairstylist.

Mijn partner voor de kleuringen is al jaren Schwarzkopf Professional. Ik volg minimaal één keer per jaar een cursus om helemaal up-to-date te blijven.

Ik werk hygiënisch en desinfecteer al mijn werkmateriaal.

Kleur- en kledingadvies

De cursus tot kleurconsulent heeft mij destijds zo enthousiast gemaakt dat ik in die functie zowel regionaal als landelijk werkzaam ben.

Succesvol betekent voor mij: tevreden klanten, plezier hebben in mijn werk en een trouw klantcontact. Ik kan er heel blij van worden als ik zie hoe de juiste kleuren iemand direct een stuk zelfverzekerder kunnen maken.

Kleuranalyse is jezelf presenteren.

 

Nieuwsgierig geworden wat ik voor jou kan doen?
Stuur een email of pak de telefoon!