Haarstyling / Kapster aan Huis

Het is een bewuste keuze om op locatie te werken (bijv. bij jou thuis). De afwisseling en de gezelligheid zorgen ervoor dat ik mijn werk met veel plezier doe. Ik heb alles bij mij wat ik nodig heb dus je hoeft nergens voor te zorgen.

 

Filosofie:

  • Op tijd: dat is mijn streven, maar soms zit het verkeer tegen
  • Nieuwe klant? Leuk! Ik wil wel graag weten wie je bent en hoe je aan mijn naam gekomen bent. Misschien kan ik een combinatie maken qua reistijd, omdat ik al in de buurt ben. Het minimaal te besteden bedrag is € 40,- per adres buiten Gorinchem
  • Verantwoordelijkheid: als ik vind dat de conditie van je haar ongeschikt is voor jouw wensen zal ik een alternatieve behandeling voorstellen
  • Afmelding: als je verhinderd bent, bel of app me z.s.m. zodat we de afspraak tijdig kunnen verzetten
  • Werkgebied: Regio Gorinchem binnen een straal van grofweg 20 km. Klik HIER voor een overzichtskaartje

  • profielvorm
  • gezichtsvorm
  • haarstructuur
  • haarinplant

Het goed kijken naar het totaalbeeld is erop gericht om een kloppend plaatje te creëren.

Mijn handtekening is de verzorgde “look”. Die is bepalend voor de eerste indruk die je maakt op mensen. Vergis je niet wat een impact je haar heeft op hoe je je voelt en wat je uitstraalt!

Daarnaast is make-up altijd mijn grote liefde geweest. Het maakt je totale presentatie af. Ik help je hoe je dat het mooiste kunt aanbrengen. Klik hier voor meer informatie.

Yvonne“Ik vertrouw het kleuren en het knippen van mijn haar al jaren alleen aan Masja toe. Ze heeft jarenlange ervaring in een goede salon en kent de fijne kneepjes van het vak. Ze denkt met je mee, adviseert en zegt het ook eerlijk als iets niet kan. Ik kan Masja iedereen aanbevelen die er verzorgd en professioneel uit wil zien.”
Yvonne Klaassen

Nieuwsgierig geworden wat ik voor jou kan doen?
Stuur een email of pak de telefoon!